Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Супер...благодаря.
    Писах му на момчето...
    А гумените от къде ги купи? ..... аз преобърнах филибето да си търся стелки...без успех.

Comment

• Първоначално публикувано от CHEFO666 Покажи съобщение
      Супер...благодаря.
      Писах му на момчето...
      А гумените от къде ги купи? ..... аз преобърнах филибето да си търся стелки...без успех.
      http://www.avto.bim.bg/tursene/%D0%9...%BE%202003_m8/
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• И аз си взех от колегата VTFI. Супер са, само където захващането не пасва, явно е за 166 FL. Иначе препоръчвам.

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
          И аз си взех от колегата VTFI. Супер са, само където захващането не пасва, явно е за 166 FL. Иначе препоръчвам.
          моите имат една пластмаса да я завиеш в мокета на пода и захващането става.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
            моите имат една пластмаса да я завиеш в мокета на пода и захващането става.
            При мен пластмасата я има, но се намира на друго място. Няма значение, те така или иначе не мърдат.
            До преди беше с оригиналните стелки, там пластмасите си пасват.

Comment

При мен пластмасата я има, но се намира на друго място. Няма значение, те така или иначе не мърдат.
              До преди беше с оригиналните стелки, там пластмасите си пасват.
              имам пред вид не тази която е на стелката, а друга, която завиваш на пода, за да пасне с тази на стелката

Comment

• Това което се завива на пода не пасва с това на стелката. Ще снимам да покажа за кое точно става въпрос.

Comment

Това което се завива на пода не пасва с това на стелката. Ще снимам да покажа за кое точно става въпрос.
                  ти го завиваш където поискаш

Comment

• Стелките от Венци си имат тяхна система за захващане..и тя може да се завие към пода!
                    sigpic
                    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                      Стелките от Венци си имат тяхна система за захващане..и тя може да се завие към пода!
                      нали това казвам, има само шофьорската стелка, другите нямат

Comment

• Явно нещо аз не съм разбрал. Както и да е, елементчето за захващане е отдавна загубено...

Comment

• Я да поставя и тук един въпрос, който ме заинтригува покрай моите проблеми. Може някой да има някаква идея. Накратко - след смяната на двигателя ми със същия от Капа колата не запали, докато не сложихме петте дюзи от моя двигател. Чудя се защо, аджеба, като дюзите са абсолютно едни и същи по номер, и в каталозите са еднакви... И нищо друго не правихме, просто заменихме дюзите с моите и мотора запя. Та сега си имам 5 бр. дюзи, за които не знам дали работят и ако не работят - защо?
                          ...
                          155 1,6 TS 16V `96
                          166 2,4 JTD `99
                          147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

• Първоначално публикувано от endeavour Покажи съобщение
                            Я да поставя и тук един въпрос, който ме заинтригува покрай моите проблеми. Може някой да има някаква идея. Накратко - след смяната на двигателя ми със същия от Капа колата не запали, докато не сложихме петте дюзи от моя двигател. Чудя се защо, аджеба, като дюзите са абсолютно едни и същи по номер, и в каталозите са еднакви... И нищо друго не правихме, просто заменихме дюзите с моите и мотора запя. Та сега си имам 5 бр. дюзи, за които не знам дали работят и ако не работят - защо?
                            Явно дюзите от капата са прецакани ...

Comment

• Първоначално публикувано от CHEFO666 Покажи съобщение
                              Явно дюзите от капата са прецакани ...
                              А мотора си е работел до последно преди да го свалят от удареното купе... и това не е станало отдавна...
                              ...
                              155 1,6 TS 16V `96
                              166 2,4 JTD `99
                              147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

• Днес си търсих втулки за шибаната кора, на всякъде ме гледаха като трактор. Накрая ще си купя един черен силикон и ще наплескам отпред. Само където си потроших окачването из пз улиците...

Comment

Working...
                                X